top of page
  • Obrázek autoraWilliam Vševěd

KAN SPUSTILA NOVÝ INFORMAČNÍ WEB V ČELE S WILLIAMEM!

Ahoj, jsem William Vševěd, parťák, který tě provede Katedrou anglického jazyka. Jistě si říkáš, co tu dělám? No... odpověď je jednoduchá. Snažím se všem, co mají zájem o angličtinu a anglicky mluvící země, a chtějí se jí věnovat do budoucna, ukázat, že KAN na prestižní univerzitě v ČR, na Západočeské Univerzitě, je pro ně ta nejlepší volba.


Povím ti, že já sám studuji na této katedře. Jsem takový "věčný student", však víš... 😉. Každopádně je to super. Každý rok mám kolem sebe spousty a spousty nových studentů. Prožíváme spolu nevídané kousky, zvlášť u nás na katedře. Divil by ses, jaká díla z nás lezou. A co víc, v Plzni máme všechno tak nějak pohromadě, a to platí nejen pro jednotlivé budovy univerzity, ale také pro místa, kde můžeš navazovat nové kontakty a probudit v sobě svojí múzu.


Jedna věc je zábava, druhá studium. Nezapomeň, že se chceš vzdělávat😉! Ale neboj, u nás na katedře ti každý rád poradí a pomůže. A neměj strach, zkouškové není zas tak hrozné, jak se může zdát. Společně to zvládneme!






bottom of page